Android-kehittäjä

Olemme kasvattamassa kehitystiimiämme ja tarvitsemme mukaan lisää Android-kehittäjiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi kokeneiden kollegoiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa.

Sinun roolisi

Android-kehitysympäristö ja -ekosysteemi ovat sinulle tuttuja. Tunnet Kotlinin ja Javan, ja sinulla on hyvä kokonaiskuva Android-kehityksessä käytettävistä työkaluista ja kirjastoista.

Osaat työskennellä itsenäisesti, sekä osana ryhmää. Teknologian osaamisen lisäksi kykenet työskentelemään asiakasprojekteissa. Osaat tarvittaessa ohjata ja neuvoa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja.

Bitodi työnantajana

Perustimme Bitodin vuonna 2014, koska halusimme tehdä digitaalisia palveluja järkevästi, ja myös osallistua meitä itseämme kiinnostaviin hankkeisiin. Olemme onnistuneet kummassakin hyvin: asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä jälkeemme ja olemme voineet valikoida meille parhaiten sopivia projekteja. Viimeisimmät tekemämme Android-projektit ovat liittyneet terveyteen ja liikuntaa. olleet mukana kehittämässä mm. Ouran Android-sovellusta.

Työskentelemme usein osana asiakkaiden omaa kehitystiimiä, vastaten mobiilisovelluksen tekemisestä. Teemme myös projekteja kokonaan toimistollamme, oman kehitystiimimme kesken. Etätöitä teemme mahdollisuuksien mukaan. Osa tekemistämme hankkeista on kokonaan uusien palvelujen toteuttamista – konseptin suunnittelusta lähtien, mutta teemme myös jatkokehitystä olemassaoleviin palveluihin.

Meille on tärkeää, että jokainen Bitodilla oleva tekee työtä, josta pitää. Siksi olemme valmiita näkemään vaivaa, että sinulle löytyy juuri sellainen projekti jossa viihdyt. Toinen meille tärkeä asia on ammattitaidon ylläpitäminen. Teknologiat IT-alalla vaihtuvat nopeasti, on tärkeää pitää osaamistaan ajan tasalla. Pyrimme siihen, että meillä on mahdollisuus opetella uusia asioita projekteissa kokeneempien kehittäjiemme ohjauksessa.

Mukavien puitteiden lisäksi työssä viihtymiseen vaikuttaa olennaisesti työstä maksettava palkka. Palkkatasomme on parempi kuin useimmissa IT-konsulttifirmoissa. Meillä pääset itse valitsemaan työvälineesi ja -tapasi, eikä meillä ole tiukan hierarkista organisaatiota tai byrokratiaa rajoittamassa tekemistä.

Kollegasi Bitodilla ovat kokeneita konsultteja. He ovat olleet alalla jo kymmenisen vuotta - osa vieläkin kauemmin. Jos olemme vuosien varrella oppinut jotain, niin sen, ettei kukaan pärjää yksin koko aikaa. Siispä autamme toisiamme ja jaamme osaamistamme. Työskentelemme perjantaisin koko firman voimin Bulevardin-toimistollamme, jossa meillä on toisinaan ohjelmaa ja esityksiä iltapäivisin.

Ota yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CVsi Taneli Korrille, taneli.korri@bitodi.fi. Lisätietoja saat sähköpostilla tai puhelinnumerosta +358 40 571 1042.