Alfa Laval

Säästöjä ja yhtenäisiä käytäntöjä tarkastusprosessien digitalisoinnilla

images/alfalaval.png

Alfa Laval on ruotsalaislähtöinen yritys, joka valmistaa komponentteja raskaalle teollisuudelle. Yrityksen tarkastajat kiertävät ympäri maailmaa valvomassa Alfa Lavalin toimittamien suurten komponenttien toimintaa. Monta päivää kestävien tarkastusten jälkeen tarkastajat ovat perinteisesti luoneet loppuraportin käsin kirjoitettujen muistiinpanojen ja ottamiensa valokuvien perusteella. Alfa Laval halusi digitalisoida ja standardoida tämän prosessin.

Suunnittelimme ja toteutimme Alfa Lavalille digitaalisen auditointijärjestelmän Condition Audit Toolin. Web-pohjaisessa palvelussa luodaan automaattisesti tarkastettavien komponenttien listat jokaiseen kohteeseen. Tarkastaja voi Android-sovelluksessa kohta kohdalta merkitä kohteen tilan sekä lisätä kuvia ja kommentteja suoraan ohjelmaan kaikkien nähtäville.

Condition Audit Tool paitsi standardoi tärkeää tarkastusprosessia myös säästää merkittävästi tarkastajien ja muiden työntekijöiden aikaa. Kaikki tarvittavat jatkotoimenpiteet on nähtävillä helposti yhdellä silmäyksellä, tarjoten myös mahdollisuuden entistä tehokkaampaan varaosien myyntiin.

Lue myös

images/oura-ring-app-and-charger-1500x862.jpg

Oura

Premium-tason toiminnallisuudet premium-älysormuksen sovellukseen

images/s3f_getting_started_suuntoapp.png

Suunto

Kokemusta ja osaamista vahvistamaan yrityksen kehittäjätiimiä