Hatch Game Controller

Monipuolinen iPhone-sovellus pelien suoratoistopalvelulle

images/Hatch_AR_ATV.jpg

Hatch Entertainment on Rovion tytäryhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman mobiilipelejä kuukausimaksulla suoratoistona ilman lataamista ja mainoksia. Pelejä voi pelata puhelimella tai Android TV:llä, jonka kanssa puhelinta voi käyttää peliohjaimena. Hatch on optimoitu 5G-verkolle, ja pelejä on tarjolla yli sata kappaletta. Palvelu on saatavilla tällä hetkellä Japanissa, Koreassa, Yhdysvalloissa ja joissakin Euroopan maissa.

Sovellukset Android-puhelimille ja Android TV:lle olivat jo olemassa, ja palvelu haluttiin tuoda myös iPhone-käyttäjien saataville. Hatch Entertainmentilla ei ollut aikaisempaa kokemusta iOSista, joten Bitodi toi projektiin arvokasta iOS-asiantuntemusta.

Sovelluskehittäjämme toteutti iOS-sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Hatch Entertainmentin suunnittelijoiden ja testaustiimin kanssa. Sovelluksella voi navigoida Android TV:n käyttöliittymässä, jolloin se toimii kaukosäätimen tavoin. Joissakin peleissä sovellus toimii kosketusnäytöllisenä ohjaimena TV:ssä pelattavalle pelille: virtuaalisessa peliohjaimessa on joystick sekä pelikonsolin ohjainta muistuttava gamepad. Toisissa peleissä pelisisältö taas peilataan televisiosta puhelimeen. Koska kyseessä on pelien suoratoistopalvelu, on tärkeää että puhelimen ja television välinen yhteys toimii saumattomasti ja nopeasti.

Toteutimme iOS-sovelluksen yhteistyössä Siili Solutionsin kanssa.

Hatch Game Controller sovelluskaupoissa

Lue myös

images/oura-ring-app-and-charger-1500x862.jpg

Oura

Premium-tason toiminnallisuudet premium-älysormuksen sovellukseen

images/alfalaval.png

Alfa Laval

Säästöjä ja yhtenäisiä käytäntöjä tarkastusprosessien digitalisoinnilla

images/s3f_getting_started_suuntoapp.png

Suunto

Kokemusta ja osaamista vahvistamaan yrityksen kehittäjätiimiä