Filebolt

Turvaa tiedostoillesi

iOS, MacOS ja UX

Teollisuusvakoilu ja tietomurrot ovat arkipäivää. Arkaluontoisten tiedostojen päätyminen vääriin käsiin voi aiheuttaa mittavat vahingot. Suojaamiseen käytetyt välineet ovat yleensä kalliita ja vaikeakäyttöisiä. Filebolt ratkaisee ongelman tarjoamalla helppokäyttöisen työkalun tiedostojen salaamiseen ja salattujen tiedostojen jakamiseen.

Palvelu käyttää enterprise-tason Advanced Encryption Standard (AES) kryptausmenetelmää. Filebolt-sovellus on ladattavissa iPhonelle, Androidille, Macille ja Windowsille. Palvelun taustalla on tietoturva- ja salausratkaisuihin erikoistunut Envault Corporation.

Fileboltin avulla voit suojata tiedostojasi ja voit lähettää niitä suojattuina toisille käyttäjille. Vastaanottaja avaa tiedostot omalla Filebolt-sovelluksellaan. Fileboltin avulla voi myös salata automaattisesti kameralla otetut kuvat ja varmuuskopioida tiedostot Dropboxiin.

Bitodi auttoi Envaultia Filebolt-sovelluksen Mac- ja iOS-versioiden jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Aluksi UX-asiantuntijamme teki käytettävyyskartoituksen sovelluksista. Kävimme löydökset läpi asiakkaan kanssa, minkä jälkeen suunnittelimme ja toteutimme parannukset sovelluksiin. Sovellukset muuttuivat helppokäyttöisemmiksi ja niiden käyttöönotto helpottui. Käytettävyysparannusten lisäksi toteutimme uusia ominaisuuksia sovelluksiin.


Envault Corporation


Filebolt sovelluskaupoissa
Lataa App Storesta Lataa Mac App Storesta Get it on Google Play