Fullsteam

Kohdennettua markkinointia faneille avaimet käteen -ratkaisuna

images/fullsteam.jpg

Fullsteam on kotimainen musiikkiyhtiö, joka edustaa useita artisteja Suomessa sekä järjestää keikkoja ja promotoi festareita, kuten Sideways Helsinkiä ja Provinssirockia. Fullsteam halusi tavoittaa yleisönsä uudella tavalla ja kohdentaa viestintää ja markkinointia entistä paremmin.

Suunnittelimme ja toteutimme Fullsteamille avaimet käteen -periaatteella mobiilipalvelun tehostamaan viestintää fanien kanssa. Palvelu koostui iPhone-sovelluksesta sekä web-ylläpitosovelluksesta ja taustapalvelusta. Fullsteam oli mukana suunnittelemassa palvelua ja käyttökokemusta, ja sai palvelun valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina.

Mobiilisovelluksessa käyttäjä pystyi selailemaan alueen keikkatarjontaa ja siirtymään suoraan lippukauppaan. Ylläpitosovelluksen avulla Fullsteam pystyi lähettämään käyttäjille uutisia artisteista ja kiertueista, keräämään palautetta ja tekemään kyselyjä tapahtumista. Viestejä pystyttiin kohdentamaan käyttäjän sijainnin ja musiikkimaun perusteella.

Sovelluksen taustapalvelussa hyödynnettiin Amazonin pilvipalveluja, jotta järjestelmä toimisi luotettavasti ja skaalautuisi käyttökuorman mukaan. Pilvipalveluiden avulla palvelun käyttökustannukset pysyivät maltillisina, koska kapasiteetista maksettiin vain toteutuneen käytön mukaan.

Lue myös

images/fjuul_case.png

Fjuul

Jatkuvaa kehitystä ja optimointia palkittuun aktiivisuussovellukseen

images/filebolt_case.png

Filebolt

Kuluttajan käyttäjäkokemus keskiöön korkean tason tietoturvasovelluksessa